top of page
Een tuin naar uw wensen en ideeën .  Van Nijnatten tuinen maakt een ontwerp van uw droomtuin. Een tuin moet mooi zijn waarin genoten kan worden. Naast alleen een mooie tuin worden ook praktische en functionele elementen meegenomen in het ontwerp van uw tuin. Tuinen met bloemen, een strakke tuin of met golvende aspecten, een onderhoudsvriendelijke tuin, landelijke tuinen en moderne tuinen, zijn enkele voorbeelden van keuzes en smaken van mensen.  Van Nijnatten Tuinen houdt rekening met zon en schaduwkanten van uw tuin, de bodemgesteldheid en uw budget. Maar ook de stijl van uw huis en de omgeving.  Van Nijnatten Tuinen zorgt dat u kunt genieten van uw eigen tuin. 

Een tuin naar uw wensen en ideeën .

 

Van Nijnatten tuinen maakt een ontwerp van uw droomtuin. Een tuin moet mooi zijn waarin genoten kan worden. Naast alleen een mooie tuin worden ook praktische en functionele elementen meegenomen in het ontwerp van uw tuin. Tuinen met bloemen, een strakke tuin of met golvende aspecten, een onderhoudsvriendelijke tuin, landelijke tuinen en moderne tuinen, zijn enkele voorbeelden van keuzes en smaken van mensen.

 

Van Nijnatten Tuinen houdt rekening met zon en schaduwkanten van uw tuin, de bodemgesteldheid en uw budget. Maar ook de stijl van uw huis en de omgeving.

 

Van Nijnatten Tuinen zorgt dat u kunt genieten van uw eigen tuin. 

bottom of page